Nyt forlag!

Læs dette indlæg
Tiden som Danmarks eneste tegneserie-podcast er slut nu, men Ondskabens Flydende Vatikan fortsætter, denne gang som tegneserieforlag, og vi lægger hårdt ud med hele 2 udgivelser, den første er sidste års 24timers-samling, og den anden er OFVs første nye antologi!

24-timers tegneseriemaraton 2009.

Hvad gør danske tegneserietegnere når de skal lave en tegneserie fra start til slut på kun 24 timer? Find ud af det her. Vi fik franarret Kim fra Serieland de EKSKLUSIVE rettigheder til at udgive dette stykke litterære danmarkshistorie, og vi er stolte af allerede at kunne putte en sådan fremtidig klassiker på vores CV fra første dag.
218 sider Sort-hvid. 55 kroner for ikke forud bestilte udgaver
[læs mere her]

Fantasmagori 1

Vores første antologi med nyt materiale lavet specielt til OFV. Der kommer et nyt eksemplar hver 4. måned. Vær med fra starten, for det her bliver stort! En gruppe tegnere uden selvstændige udgivelser bag sig har sat sig sammen for at fortælle gode historier gennem tegneseriemediet. Læs vores tegneserier – for det gør vi!
67 sider. Sort-hvid. 30 kroner.
[læs mere her]

Begge udgivelser vil blive offentligjort til Komiks.dk i Øksenhallen i København den 22.-23. maj 2010.
Mød op og modtag dine eksemplarer af begge udgivelser. Det kunne jo være der faldt en signering af!

Vores tidligere podcasts kan naturligvis stadig høres. De har bare fået deres egen kategori oppe i menuen.