Fantasmagori 10

Er din Fantasmagorisamling komplet?
Efter 3 års fast produktion af antologien Fantasmagori, er vi nu nået frem til sidste nummer, af dette klassiske run! Men bare rolig kære læser, der er flere antologier og soloprojeketer på vej!

I dette 10. nummer kan du stifte bekendtskab med to helt nye navne i OFV sammenhæng: Rodrigo Mendoza, a.k.a. Romen, der med ‘Natten er ung’ tager os med på en forførende rejse gennem stenbroens pulserende natteliv, mens horrorforfatter og illustrator Patrick Leis fantaserer over, hvordan tidløs ondskab stadig lurer den dag i dag rundt om i storbyens anonyme boligkvarterer.
Fantasmagori-veteranen Rikke Loft har gravet en eftertænksom anekdote om frihed og fælleskab frem fra barndommens hønsegård, Johannes Havelund tager konflikten mellem jagt og naturbeskyttelse til helt nye højder og Peder Riis (der har haft en historie med i samtlige Fantasmagorier!) kroner sin imponerende track-record med en en rå og veldrejet beretning fra bunden af storbyens økosystem, hvor en ulmende, etnisk bandekonflikt fortsætter på tværs af generationer.

Fantasmagori har gennem 3 år været vores faste antologi med 3 udgivelser om året, hver med en buket af små afsluttede historier produceret specielt til antologien. Altid nyt materiale – ingen genudgivelser, ingen farver og næsten ingen pris!
Dette er det sidste nummer af Fantasmagori, men fortvivl ikke kære læser! Til efteråret disker Ondskabens Flydende Vatikan op med en splinter ny antologiserie til det hungrende marked.

fanta10Bidragsyderne er Peder Riis, Rikke Lindskov Loft, Johannes Havelund, Patrick Leis og Romen.
Forside af Henning Larsen og Anna Degnbol.

61 sider.
Sort-hvid.
40 kroner.
ISBN 978-87-92951-09-0

Hvis du er for fattig eller nærig til at købe dette hæfte, kan du også læse det gratis via denne PDF:
Fantasmagori 10