Fantasmagori 6 releaseparty

Læs dette indlæg
Søndag den 19. februar gæstede Ondskabens Flydende Vatikan for anden gang sydhavnens kreative fyrtårn og pulserende indiehjerte – den sprøde lille Café Monstertimes på Mozarts plads.
Et mix af trofaste fans og nysgerrige førstegangslæsere lagde vejen forbi det kulørte etablissement for at slå kløerne i deres helt eget, fyrnålefriske eksemplar af forlagets seneste bedrift; Fantasmagori #6.

Svøbt i skiftende musikcollager fra caféens DJs og stimuleret af barens kolde og varme drikkevarer kunne de besøgende dagen igennem inspicere de udstillede originalsider eller få sig en snak med forlagets forskellige tegneserieskabere. Og vanen tro benyttede mange lejligheden til at få albummene opgraderet med personlige dedikationer og vignetter.

Men aftenen bød også på en spritny feature i OFVsammenhæng. Et livetegnings-event hvor tegnerne i tomandshold fabulerede med og mod hinanden, kun bevæbnet med sorte markers og stikord fra publikum. Der blev improviseret, twistet og fortolket intenst og i en af runderne sprang Monstertimes ejer, David Liwoch, ind som special-guest star. Konceptet var en øjeblikkelig succes og vil uden tvivl vende tilbage ved fremtidige releaseparties.

Vi siger tak til de besøgende som brugte dagen sammen med os og skød stikord i liveeksperimentet. Og en stor tak til David +crew for udsøgte omgivelser og lækkert promotionmateriale.

Interesserede der var forhindrede i søndags kan med fordel besøge caféen i den kommende uge, udstillingen af originalsider fra Fantasmagori 6 fortsætter nemlig frem til slutningen af februar.

Se flere billeder fra arrangementet på OFVs facebookside