NU bliver her stille!

Ja, så er vi nået til det allersidste afsnit her på Ondskabens Flydende Vatikan.
Vi vil bruge det til at læse de sidste mails op vi har fået, hvilket er ret mange, samt kigge lidt tilbage på de 2 forgangne års op- og nedture.

Vi siger tak til alle vores lyttere, og deres tålmodighed!
Vi ses igen som tegneserieforlag om et par måneder hvis alt går efter planen. Når Henning og Cav får det podcast op at køre i København som de har planer om, vil det naturligvis også blive linket til herfra.

Podcast mine Vatikan!

Læs mere...

Om lidt bliver her stille, men først om lidt

Vi holder det allersidste anmelderprogram i OFV. Desværre er det et meget kort program, da vi havde teknisk skuddermudder. Når vi siger skuddermudder mener vi at hele programmet blev slettet da vi trykkede “stop” i optagerprogrammet, og alt var lost. Vi var derfor nød til at optage det hele igen, og orkede ikke at gå mere i dybden med det for anden gang end højst nødvendig. Så det bliver en lynhurtig gennemgang. Håber I overlever. Til gengæld er de fleste af de anmeldte serier serier, vi synes er vigtige at tale om.

Dette er IKKE det allersidste program! Hvis du er en af dem der sidder og refresher browseren for at være den første til at høre det sidste program, så vent lidt, til det allersidste farvel-program kommer op. Hør evt dette program mens du venter.

Bland andet anmeldes:

Og her er nogle sange fra youtube, som Henning synes du skal høre, fordi vi omtaler det computerspil hvor de er fra:
Lidt animation
Musik
Mere musik

Læs mere...