Sort som Wakanda

Dette er vores næstsidste podcast, inden vi lukker ned for OFV som podcast og respawner som tegneserie”forlag”.
Vi er ved at tømme hylden for tegneserier vi mener bør have et ord med på vejen inden lyset går ud. Derfor er der endnu et temaløst afsnit, til gengæld har vi meget at sige om nogle af udgivelserne.

Nåhja og så er det præcis 2 år siden vores første OFV-afsnit… Og det bliver ikke fejret på nogen måde i programmet, så forvent ikke noget spektakulært gimmickafsnit. I har jo heller ikke sendt os nogle mails, så vi har ingen dårlig samvittighed over for jer.

Bla. anmeldes:

Minder ham knægten oppe i højre hjørne på Battlefields-coveret ikke om Alfred E. Neuman?

Læs mere...

Lidt som Superman, men så alligevel…

De fleste tegnserier i dette afsnit har det fælles tema at de handler om Superman, men uden at være en Superman-historie. Det er det fænomen når et forlag vælger at lave en superman-AGTIG figur, og sætte ham i en situation som DC ikke kan tillade sig.
De sidte par serier handler dog ikke så meget om Superman, men mere om Ed Brubakers genialitet. Og vi slutter af med lidt teori om Wildstorm-universet.
Endnu engang et helt ekstraordinert specielt afsnit, du er NØD til at høre, så hvad venter du på?

Og her er et link til Peders nye tegneserie, som vi helt glemmer at skamrose i programmet:
Episk Slagsmål!

Læs mere...

Endelig noget mainstream!

Efter et par uger med serier udenfor mainstreamen er vi igen tilbage, med noget godt gammeldags canon Marvel. Alle serierne er fortsatte fra tidligere serier, og vi har som sædvanlig modstridende meninger om udviklingen i de forskellige serier. Så der er rigtig meget internt skænderi, eller ikke.

Bla. anmeldes:

Læs mere...

Et ganske almindeligt afsnit

Med ganske almindelige 1’ere der hverken er super gode eller super dårlige. Men det mest interessante i dette afsnit er faktisk at vi snakker om OFV’s fremtid. Vi har en endelig dato på hvornår det sidste OFV vil blive sendt, og hvad der senere skal ske, både med OFV-brandet og med Henning. Bare rolig. det er ikke så slemt som det lyder, så du kan trygt høre med.

Bla. anmeldes:

Læs mere...