Hvad de unge vil ha’!

Er du også ung, venstreorienteret og skabsemo, så er dagens program lige noget for dig! Da ungdomsemohed netop er temaet i dag.
Vi anmelder forskellige serier fra små forlag, der alle er afsluttede i et enkelt album. De fleste er sort-hvide og indie-agtige.

Derudover har vi også den “sidste” Batman-historie med, der ikke har noget med de øvrige serier at gøre udover den er skrevet af Neil Gaiman. Den er mest med fordi nogen har ønsket den.
De unge vil jo også have Batman, så det går nok.

Læs mere...

Historisk Afsnit

Det KORTESTE afsnit i HELE OFV’s historie!!!
Altså… lige bortset fra pilotafsnittet…. altså.. det ANDET pilotafsnit!

Vi kører antologiafsnit i dag. Altså albums der indeholder flere små korte afsluttede historier af forskellige tegnere og forfattere. Det fænomen er der både gode og dårlige sider af, og vi har som altid den rigtige mening. Så lyt til os før du danner din egen.

Bla. Anmeldes:

Læs mere...

Kæmpe nyhed!

…SIDST i programmet!

Og derudover har vi også anmeldt nogle tegneserier. De fleste er fra vores “Bunke over serier vi ikke rigtig kan passe ind andre steder”, men vi har også en gammel kending med, og en mindre gammel kending…. med.

Blandt andet anmeldes:

Vi snakker om nogle links i programmet, for at spare besværet for vores dovne lyttere har vi sørget for I bare med 1 tryk kan komme direkte derhen. Ellers ville I skulle skrive hele URLen ind oppe i addressefeltet, og hvem gider det? Nå men her er de så:

Dette er linket fra Tegnebordets julekalender.

Og her er linket fra Thais mail.

Læs mere...

Velkommen i det herrens år

Velkommen tilbage trofaste lytter!

Vi fortsætter hvor vi slap med med temaet “Imens et andet sted i DC-universet”.
Vi kommer for en gangs skyld også med lidt udenomsnak om DC-universet generelt, men vi har heller ingen mails så teknisk set spilder vi ikke mere af jeres tid end normalt.

Blandt andet anmeldes:

Derudover:
Her er linket til Peders nye tegneserie
Igor og Herre -Rauchstadt kapitel 2

Og her er linket til Serielands artikel om de 5 bedste tegneserieevents de sidste 10 år. Skrevet at ELITEN indenfor dansk tegneserie!
(Men Peders link er selvfølgelig stadig vigtigere!)

Læs mere...