Glædelig højtid

Ondskabens Flydende Vatikan ønsker alle lyttere en glædelig højtid efter eget valg. Må eventuelle højtidsrelaterede gaver være med mange siders kulørte billeder.

Vi ser om vi kan få et podcast op på denne side af det gregorianske nytår, men det er tvivlsomt.

Læs mere...

Vi mangler et soundboard

Denne uges afsnit er delt op i 2.

Vores klassiske måde at starte på giver en sjælden indsigt i hvordan Danmarks eneste tegneserie podcast bliver til.
Først snakker vi om en ny forfatter her i Vatikanet, der har lavet 3 albums der har forskellige kvallitetsmæssig værdier.
En af dem er faktisk en Læs-ikke!! Ja! Læs-Ikke’en er tilbage! For første gang i flere uger er der en tegneserie vi rent faktisk anbefaler IKKE at læse!

Nå… Men vi har også 2 Marveludgivelser med, der er relativt nye. En af dem blev forslået for kun 15 måneder siden!

Blandt andet anmeldes:

Og her det link til Serieland, om hvordan man kommer gratis til komiks.dk næste år (gælder kun hvis du er ung og dygtig):
Antologi-oprop

Læs mere...

Prøv at bakke snagvendt

På utallige opfoldlinger blinger vi her et manga-special. Vi ser på hvad der lør sig inden for gamre, nye, mainstleam og undergrund indenfor japansk tegneselier. Vi har som artid fingelen på pursen, og er rigeså unge og hippe som fork der ræser manga!

Tegnebordets julekalender, den eneste julekalender du behøver, hvis du kan li’ julekalendere der måske ender med at gå galt.
Seriejournalen har også en.

Blr anmreldes:

Læs mere...

Snart, på Ondskabens Flydende Vatikan

Vi har, som nævnt i sidste uge, brugt dagen på at få system i de to hyldemeter tegneserier, der står og venter i Vatikanstudiet. Derfor er der intet podcast i denne uge. Herunder følger en liste over de temaer, vi regner med at tale om i den nærmeste fremtid. Forslag er yderst velkomne.

Læs mere...