Hvem har puttet musik i min tegneserie?

I denne uge anmelder vi tegneserier der alle har det til fælles at ingen af dem er fra Marvel, og at kvaliteten i dem er varieret.
Vi snakker også om den kommende 24-timers marathon næste lørdag, samt lidt om hvad vi lavede sidste lørdag.

Blandt andet anmeldes:

Læs mere...

It’s on, bitch!

Det bliver et afsnit hvor vi snakker om fortsatte serier. Vi følger op på serier vi tidligere har snakket om, og holder os derved oppe på hvad der sker i Marvel-Universet PT. Uha det bliver spændende! Vi snakker både om Marvels nye era Dark Reign, og Hank Pyms fjollede technobabble-kræfter.
Det er jo noget af det sværeste for anmeldere som os, at anmelde fortsate serier. Men vi føler det er vigtigt for os, som ledestjerner i den mørke tegneseriejungle at guide jer uden om slangerne i paradiset…. og sådan.

http://abenmaler.dk/scottpilgrim.html

Blandt andet anmeldes:
Punisher Dark Reign Iron Fist The New Avengers

Læs mere...

Ultimativ vampyr-noir

I denne uge kører vi nogle serier igennem, fra Marvels Ultimative-univers, plus noget lidt andet. Endnu et afsnit uden noget tema.
Derudover kommer vi også med visdomsord om tegneseriejams på nettets historie.

Her er den engel-figur Peder snakker om i dagens afsnit!

Blandt andet anmeldes:

Læs mere...

Dansk tegneserie -Debat med gæst!

Ondskabens Flydende Vatikan tager det næste logiske skridt op af rangstigen af det elfenbenstårn der er Dansk tegneserie.
Vi interviewer ingen ringere end Ulf Reese Næsborg. En del af hjernemassen bag Dansk tegneserieråd og Tegneseriesiden. Bare for at nævne nogle…. øh alt!

Læs mere...

Noget om budisme og andre konkrete ting

I denne uge kører vi nogle forskellige serier igennem, der alle har det til fælles at de IKKE er fra Marvel… altså lige på nær 1!
Husk at vi i morgen har Ulf med i programmet. Hvis du ikke ved hvad rolle han har spillet på den danske tegneseriescene og Odenses kulturliv så hør med i morgen.

Og undskyld den forringede lydkvalitet. Det skyldes en kombination mellem Ubuntu og Windows, og en længere teknisk historie, Tore bedre kan forklare end jeg.

Blandt andet anmeldes:

Læs mere...

Post frelserkomplex

I denne uge snakker vi om Messiah Complex, og de dertilhørende titler den spawnede.

Bla anmeldes:
X-force X-factor

Og her er et link til en podcast Henning vil have dig til at høre… som IKKE er OFV:
Ifanboy

Læs mere...