Dogme-OFV

Endnu et afsnit hvor vi kører forskellige serier igennem, der ikke har noget fælles holdepunkt. Når man ikke har noget fast mål med podcastet kan man vel heller ikke forvente at komme noget sted hen?
Eller komme steder? Men hvor er vi henne nu? Og hvad skal vi der? Og hvorfor? Søger vi i virkeligheden bare vejen til os selv, eller er vi der allerede?

Aqua Teen Hunger Force film-intro

Anyway… Her er de 12 timers marathon-serier vi lavede i lørdags:
Peders: Den forrædderiske Hjerne
Tores: Niquab Ninja vs Space Dinos
Hennings: Mr. Gasthof jeg lover aldrig at tekste i hånden mere.
Xeno’s… øh… Nåh nej, han har jo ikke ikke uploadet sin endnu!

Blandt andet anmeldes:

Læs mere...

Gammelt nyt fra Marvel

I denne uge kører vi nogle historier igennem, der på en eller anden måde er relateret til fortiden. Nogle er genugivelser, nogle er genfortællinger, nogle er videredigtninger. Så der er noget for en hver smag, bortset fra dem der hader Marvel.

Vi skal nok få en “spørg Ondskabens Flydende Vatikan”-side op, men indtil da skal I bare sende mails eller kommentarer. Ingen spørgsmål vil blive ubesvarede!

Blandt andet anmeldes:
The Twelve Kraven's last Hunt

Her er et link til 24-timers tegneseriemarathon på Serieland. Tjek det ud hvis du er tegneserietegner, og du ikke ved hvad det går ud på.

Læs mere...

Blå racisme (smølfe for og smølfe bag)

I denne uge kører vi forskellige tilfældige serier igennem. Der er altså ikke rigtigt noget tema.
til gengæld er en af vores anmeldelser en serie vi er blevet bedt om at anmelde. OFV lytter nemlig til deres lyttere, og har derfor pulsen på hvad de vil ha!

Vi har ikke fået nogle mails i denne uge… Ja det er DIG vi kikker på! Dig som TÆNKTE på at skrive, men ikke gjorde det, fordi du regnede med en ANDEN ville gøre det! Se det er hvad der sker når alle tænker som dig. Håber du er glad!

Blandt andet anmeldes:
Get Mystique Spider-Man Noir Spirit

Her er Peders 21-siders onlineserie han reklamer for i starten af programmet:
Igor og Herre -Rauchstadt

Og her er den lovede mulighed for indflydelse på programmet:
[poll id=”1″]

Læs mere...

World of Xtra Xstreme Xtraordanary …øh world!

Denne uges tema er alle titler der indeholder bogstavet X i titlen. Vi anmelder nogle serier fra X-men universet, der i blandt fortsættelser på historier hvor vi fik starten på dansk. Men ikke ALT er X-men!
Derudover snakker vi om Top Cow- og Image-titler, og vi kommer med den rigtige grund til hvorfor Rambukken er ond. Svaret vil overraske dig!

Blandt andet anmelder vi:
Magneto Testament Nextwave

Læs mere...