DKDC

Vi kører et delt show denne uge. Den ene halvdel er dedikeret til danske udgivelser, den anden til amerikanske. Nærmere betegnet DC…. Nåhja og vi har også lidt japansk med et sted.

Som altid giver vi knivskarp konstruktiv kritik til danske tegneserieskabere, så hvis du selv er sådan en, bør du give dig selv den luxus at lytte til vores visdomsord.

Læs mere...

Hvornår skriver Ulfs kone?

I denne uge anmelder vi udgivelser der enten har noget med insekter, indianere, mus, kinesere, mordere eller sindsyge kvindemennesker at gøre.
Altså skadedyr.

Læs mere...

Grønt er godt (nej det er ikke om Hulk)

(…Eller ER det?…(Nej det er ej!!))

Vi kører grønt tema denne uge.  Alle vores anmeldelser har noget med farven grøn at gøre på den ene eller anden måde. Forvirret? måske lidt nysgerrig? Det forstår vi godt! Men det kan du jo selv lytte dig frem til!

Vi havde 12-timers tegneserie(halv)maraton i påsken. Vi omtaler selve begivenheden i programmet, men her er linksne til de enkelte vatikanpavers sider:

Hennings abe-prinsesse-labyrint-serie

Tores steampunk cowboy-kærligheds-serie

Peders skattejagts-kugle-eventyr-hemmelighed-serie

Rikkes nazi-punker-fe-eventyr-serie

Læs mere...

Næsten almindelige tegneserier

I denne uge kører vi nogle serier igennem der er forholdsvis realistiske, men dog med et twist. Vi er ved at løbe lidt tør for temaer. Og vi diskuterrer også hvorfor alle onlineserier stinker.

Og hvad er den hemmelige 3. konkurrence?

Læs mere...