Et år til senere

Ondskabens Flydende Vatikan er tilbage med et ganske normalt afsnit, hvor vi ser på nogle af de serier der kom ud af DC’s 52-serie. Vi prøve at skrue LIDT ned for tempoet så de nye og lidt …langsomme lyttere også kan følge med. OFV er en podcast hvor ingen skal føle sig tabt på gulvet. Selv ikke dem fra Jylland.

Læs mere...

Champange og festivitas

Den opmærksomme lytter vil allerede nu have bemærket at noget er anderledes. Ellers kunne han (eller hun!) prøve reloade sit browserbillede.

Vatikanet har jubilæum, idét det er et helt år siden at det første progam kom på gaden.

Vi beklager de mange in-jokes der (for en gangs skyld) har sneget sig ind, men lige netop dette jubilæumsprogram er en hyldest til alle vores trofaste fans, der har fuldt os i Læs og Læs-ikke gennem de mange uger!

Læs mere...

Nazipornozombier vs robotjesuser fra Amazon

Inden vi slutter vores første sæson af, afskaffer vi racisme og anmelder nogle af alle de andre zombietegneserier vi ikke kom i gennem inden.

Vi linker til: seriefeed.wordpress.com

Læs mere...

Det ER sjovere at lave end at høre!

Vi lever i denne uge op til vores slogan, med at det rent faktisk ER sjovere at lave end at høre!

Derudover bevæger vi os ud i rummet og ser på hvilke serier man kan møde derude. Der vil være referencer til ting der er sket for flere årtier siden, der i blandt dengang Troldspejlet blev sendt kl 17, om fredagen!

Læs mere...

Politisk propaganda

I denne uge bevæger vi os ud på den politiske tegneseriescene, og anmelder forskellige serier med det som fællesnævner. Det bliver derfor ikke så superheltet som det plejer, men I overlever nok.

Læs mere...